Home » 50+ » Ouder worden in eigen huis, geef uw toekomst een lift!
50+

Ouder worden in eigen huis, geef uw toekomst een lift!

HighLine Huislift met draaideur in een bouwkundige schacht geplaatst.

PUBLIREPORTAGE

Wel een lift, maar niet gebonden zijn aan zware bouwkundige aanpassingen? Hierin is Kroon Liften gespecialiseerd. Het bedrijf levert, plaatst en onderhoudt liften onder de Machinerichtlijn 2006/42/EG, met alle voordelen die hierbij horen.

Ontdek hier het aanbod aan huisliften!

Waar traditionele liften vanwege regelgeving aan zware eisen gebonden zijn, zowel lifttechnisch als bouwkundig, levert Kroon Liften machines die volgens de machinerichtlijn gecerticeerd zijn. Hierdoor worden de lift en eventuele bouwkundige aanpassingen interessanter en kostenbesparend.

BasicLine Huislift geplaatst door Kroon Liften op minder dan één vierkante meter.

Goedkoper dan verbouwen

Het streven is om voor iedere situatie een passende oplossing te creëren. Zo zijn er voor het plaatsen van een lift in huis veel oplossingen. Maakt de opdrachtgever een schacht of levert Kroon Liften deze mee? Het is allemaal mogelijk. De BasicLine Platformliften zijn liften waarbij de gehele schacht als sandwichpaneel wordt meegeleverd. Dat kan in iedere gewenste RAL-kleur. De kleinste van deze liften neemt minder dan één vierkante meter ruimte in beslag. De nagenoeg muisstille HighLine Cabinelift is voorzien van een volledig automatische bediening.

Meerwaarde

Een lift is vaak een eenvoudigere en goedkopere oplossing dan verbouwen. Op hogere leeftijd kiezen mensen er vaak voor om de badkamer en slaapkamer naar beneden te verplaatsen. Dat geeft veel overlast en is kostbaar. Een lift is een veel goedkopere oplossing en alle ruimtes in de woning blijven toegankelijk. Daarnaast is het een investering die een meerwaarde biedt voor uw pand.

Waarom kiezen voor een Kroon Lift?

  • Geen diepe liftput
  • Geen dakopbouw
  • Geen machinekamer
  • Al op 1m² mogelijk
  • Eenvoudig in te bouwen
  • Schacht wordt meegeleverd

Ontdek hier het aanbod aan huisliften!

Next article