Skip to main content
Home » 50+ » Ontdek de beste manier om uw vitamine D op peil te houden
50+

Ontdek de beste manier om uw vitamine D op peil te houden

Het is al enkele jaren bekend dat vitamine D niet alleen essentieel is voor gezonde tanden, botten en spieren, maar ook voor een gezond immuunsysteem. Het vermijden van een tekort is daarom bijzonder belangrijk op alle leeftijden.

Daar ligt juist het probleem !

Een gezonde en gevarieerde voeding volstaat niet om een tekort aan vitamine D te voorkomen. Voeding levert slechts 10% van de noodzakelijke vitamine D-inname. De belangrijkste aanvoer komt van de natuurlijke synthese van vitamine D wanneer de huid aan de zon wordt blootgesteld, wat op onze breedtegraad zeer problematisch is. Het gevolg is dat de meeste Belgen een vitamine D-tekort hebben.

Met VISTA-D3 lost u op een efficiënte en gemakkelijke manier dit probleem op: elke dag één VISTA-D3 tabletje, onder de tong !

Vista-D3 heeft een heel specifieke toedieningsvorm: het sublinguale smelttabletje. Deze speciale tablet is ontwikkeld om op een geschikte manier onder de tong te smelten.
Let op, het tabletje moet wel onder de tong geplaatst worden. Deze sublinguale zone van de mond is bijzonder rijk aan fijne bloedvaatjes die de vitamine D onmiddellijk in de bloedbaan gaan opnemen, zonder langs de spijsvertering te moeten gaan. Zo krijgt je op een snelle en eenvoudige manier je dagelijkse dosis vitamine D en bovendien zonder slikprobleem. 

VISTA-D3 
smelt de zon onder je tong !
De beste manier om uw vitamine D op peil te houden

– Er zijn VISTA-D3 smelttabletjes voor elke leeftijdscategorie
– Vista-D3 wordt verkocht in apotheken en online apotheken
– Aanbevolen prijs: 3,5 tot 9€ per maand

Next article