Skip to main content
Home » Vrouwen » De 8 hotspots van Tiany Kiriloff
Happy 2022

De 8 hotspots van Tiany Kiriloff

Tiany Kiriloff
Tiany Kiriloff
Influencer Tiany Kiriloff.

Tiany Kiriloff (42) reist voor haar job als influencer normaal gezien de wereld rond, maar dat is nu even anders. “Door de huidige ‘omstandigheden’ geraak ik niet verder dan Durbuy en de Belgische Kust, maar dat is prima”, klinkt het.

Naast creatieve ziel on the gram, koffie-en chocolade addict en fashion lover is Tiany vooral een fiere mama van drie leuke meiden: Yelena (13), Eloise (11) en Otilia (5). Daarbij gaat ze steeds op zoek naar iets nieuws om haar kroost en zichzelf te entertainen. “Bij nader inzien is er in ons klein landje echt veel leuks te beleven, je moet gewoon de juiste lijst aan hotspots in je achterzak hebben. En laat die zoektocht nu toevallig mijn favoriete bezigheid zijn! Hieronder een lijstje om het leven in coronatijden toch dat beetje boeiender te maken.

1
Zelda & Zorro

Biedt in de meeste schoolvakanties leuke pakketten aan om de kids te entertainen. Daarnaast organiseren ze kidsproof wandelingen met lekkere take-out vanuit hun nieuwe locatie in Gent.

🌐zeldazorro.be

2
Sanglier des Ardennes

Een luxehotel in hartje Durbuy. Leuk met de kinderen, maar misschien nog leuker als romantische uitstap met z’n tweetjes. Je wandelt er in een prachtige omgeving, komt tot rust in de wellness en op culinair vlak word je verwend door niemand minder dan Wout Bru.

🌐 sanglier-durbuy.be

3
Caudalie Brugge

Eindelijk is het zover, de spa’s zijn terug open en dat betekent dat ik opnieuw terechtkan bij mijn allerliefste boetiek in Brugge. Ik boek tegenwoordig een duobehandeling met de tienerdochter en dat is echt superleuke qualitytime.

🌐 be.caudalie.com

4
Babu Bunners

Ik weet nog steeds niet hoe ik een bunner moet omschrijven, maar het is de perfecte en heerlijke fusie tussen een burger en een bao bun. Chef Gert de Mangeleer liet zich inspireren door zijn vele reisjes en pakt nu uit met babu bunners, de ideale take-out hap voor wanneer je in Brugge bent.

🌐ba-bu.be

5
Kijkboerderij De Pierlapont

Hemel op aarde als je op zoek bent naar een échte boerderijbelevenis! Je kan hier met je kroost overnachten en van het buitenleven genieten tussen de dieren van de boerderij. Van ponyritten en het verzorgen en knuffelen van de beestjes tot het bakken van brood en het spelen in het stro. De ideale locatie om je kapoen te verwennen.

🌐pierlapont.be

6
ARCK.bb

Bed & Breakfast, conceptstore en zoals ze het zelf zeggen: waar een weekendje weg aanvoelt als een week vakantie! Een leuke plek in het Oost-Vlaamse Tielrode om even onder vriendinnen of met je mama te ontsnappen aan de wekelijkse routine.

🌐 arck-bb.be

7
Kleindok Gent

Een nieuwe koffiebar in Gent, met naast geweldige oatmilk latte macchiato’s ook lekkere broodjes die handig op te eten zijn onderweg!

🌐 kleindok.be

8
Studio Penelope Antwerpen

Een zachtroze droomwereld op een boogscheut van Antwerpen centrum en op wandelafstand van het prachtige Middelheimpark. Het is een heerlijk romantische plek om even te genieten met zijn tweetjes!

🌐 studiopenelope.com

Meer inspiratie nodig? Volg Tiany op Instagram!

Next article