Home » Vrouw & Kind » De hotspots van Tiany Kiriloff
Familie

De hotspots van Tiany Kiriloff

Tiany Kiriloff toont ons de weg aar de leukste hotspots in België.

Of het nu gaat over kleding, eten of uitstapjes… influencer en fashionista Tiany Kiriloff (instagram) deelt al haar Belgische hotspots met ons!

1 KLEDING

Voor de kids

Meneer Janssen en Juffrouw Kaat – Mister Jones and Miss Katie (webshop)

Gouvernemenstraat 7, 9000 Gent, 09-269.05.13, misterjonesandmisskatie.com

“In dit sympathieke winkeltje hebben ze zowel kinder- als tienerkleding van diverse merken, waaronder ook Belgische. Ze kiezen voor speelse en kleurrijke combinaties.”


Goldfish

Onze-Lieve-Vrouwestraat 118, 2800 Mechelen, 015-65.86.05, goldfish.be                     

“Ook hier vind je wat meer gewaagde collecties en merken. Sinds kort kunnen de tieners apart shoppen op de eerste verdieping.”


ARKET Store and Café

Huidevettersstraat 37, 2000 Antwerpen, 03-400.94.20, arket.com

“Bij ARKET vind je betaalbare en duurzame kleding voor het hele gezin. En het assortiment heeft heel wat basics die je het hele jaar door kan gebruiken.”

Voor dames

Le Freddie

lefreddie.com

“In dit vintage walhalla vind ik altijd wel iets. Af en toe organiseren ze een offline verkoop voor zowel vrouwen als kinderen. De uitbaatsters tonen dat vintage helemaal hip is!”


Dame de Pique
Noordzandstraat 16 a, 8000 Brugge, 050-34.30.34, damedepique.be

“In deze winkel in het centrum vind ik de Scandinavische merken waar ik wel van hou. De merken hebben een liefde voor kleuren en prints. De collecties zijn iets gewaagder.”


LIV – store
Mechelsestraat 16, 3000 Leuven, 0498-27.62.17, liv-store.com

“Hier vind je van tops tot broeken en lingerie van Franse en Scandinavische merken. De collectie is draagbaar en toch trendy.”

2 VERZORGINGSPRODUCTEN

Voor de kids

“Mijn kinderen houden van de producten van RainPharma. Wij kopen ze weleens in De Praktijk, een winkeltje in Knokke-Heist. De producten zijn natuurlijk, goed voor de huid, ruiken goed én Belgisch.”

Voor mezelf

“Zelf hou ik van de producten van Caudalie, maar evengoed van het Belgische Likami of Environ dat een productlijn heeft voor kinderen tot ouderen. Maar ook La Mer blijft een favoriet, ideaal om je huid weer soepel te maken.”

3 UITSTAPJES

Bar Copine
Markt 71, 9160 Lokeren, 09-273.90.99, barcopine.be

“In dit sympathieke adresje kan je heerlijk komen brunchen of lunchen. In de winkel kan je rondsnuisteren tussen de interieurspulletjes en ook kinderen vinden er hun gading.”


Kijkboerderij Pierlapont
Zeedijkweg 23, 8210 Zedelgem, 050-84.17.83, pierlapont.be

“Hier kunnen de kinderen zich amuseren met de dieren, bootje varen, kubben of petanquen. Daarnaast is er een hoevecafeetje waar het in de zomer heerlijk vertoeven is op het terras.”

Next article