Skip to main content
Home » Summer Vibes » “Plezier maken staat altijd centraal”
Summer Vibes

“Plezier maken staat altijd centraal”

Rob Van Impe – Average Rob

De zomeragenda van Rob Van Impe – beter bekend als socialmediafiguur ‘Average Rob’ – staat bomvol. Wie hem de komende maanden aan het werk wil zien, krijgt die kans op allerlei festivals. Maar zover is het nog niet, want eerst moet er gezweet worden!

Op zondag 18 juni neem ik samen met mijn broer Arno deel aan een Iron Man in Oostenrijk. Mensen die ons volgen op YouTube, weten dat we hier enorm hard voor getraind hebben. Hopen dus maar dat we de eindmeet halen! Het begon eigenlijk door de belofte dat we zouden deelnemen aan een Iron Man als we een bepaald aantal likes zouden halen. En, jawel: belofte maakt schuld… Maar ik zie het positief: het is dé perfecte gelegenheid om eindelijk wat gezonder te leven. Door alles online te documenteren, is er bovendien zoveel sociale controle dat het geen optie is om er niet voluit voor te gaan. 

Mensen entertainen en doen lachen: dat is het doel in mijn leven.

Festivaltijger 

Nadien staat de zomer voor ons vooral in het teken van de festivals. Met ‘Omdat Het Kan Soundsystem’ staan we op verschillende plaatsen zelf op het podium. Jasper Donkers is de DJ en ik ben MC. Het is mijn taak om het publiek helemaal wild te krijgen. We zijn ooit gestart op chiro- en scoutsfuiven, maar dit jaar gaan we naar Tomorrowland. Ook Oostende Beach en Kamping Kitsch staan op ons programma. We beseffen niet altijd hoeveel geluk we hebben met al die grote festivals in een klein land als België. 

Alles voor de fun 

En wie festivals zegt, zegt bier. Vorig jaar hebben we ons eigen pilsmerk ‘Tout Bien’ gelanceerd. De volgende stap is om een groot festival te sponsoren. De ambities zijn dus groot, maar momenteel is het vooral een heel leuk extra project. In alles wat we doen, staat de ‘fun-factor’ centraal. Het is meteen de reden waarom ik van de zomer hou: er valt zoveel te beleven! Ik voel mij ook het best als de dagen zonnig en lang zijn, ik mag de laatste tijd dus zeker niet klagen (lacht). Als ik dan als MC een groot publiek mag doen knallen, geeft mij dat een magisch gevoel. Mensen entertainen en doen lachen: dat is het doel in mijn leven.

Next article