Skip to main content
Home » Summer Vibes » Barbecueplannen? Bestel je vlees online!
Summer Vibes

Barbecueplannen? Bestel je vlees online!

Met dank aan
Group Of Friends Having Outdoor Barbeque At Home
Met dank aan
Group Of Friends Having Outdoor Barbeque At Home

Wil je het gemak, de kwaliteit en de service van de ambachtelijke slager tot bij jou thuis halen? Dat kan door je vlees online te bestellen!  Meer uitleg van Katrien Janssens, zaakvoerster van GMG Versmarkt.

Ambachtelijk en vers vlees aan huis

Janssens: “Vlees-in-the-box is in 2014 ontstaan uit GMG Versmarkt, een groot- en kleinhandel in vlees. Het is een webshop waar je je vlees makkelijk online kan bestellen wanneer het jou best uitkomt. In onze online slagerij vind je een ruim assortiment aan kwaliteitsvlees dat door ambachtelijke slagers is geproduceerd. Zo ben je zeker dat je écht lekker en kwalitatief vlees krijgt, zonder onnodige vleesvervangers.”

Je geniet bij ons van dezelfde persoonlijke service als de slager op de hoek.

Flexibele levering

“Jouw bestelling wordt vervolgens snel, vers en gekoeld bij jou thuis of op je werk geleverd. Dat gebeurt in geïsoleerde pakketten met koelelementen die het vlees minstens 48u koel kunnen houden. Alle producten zijn geschikt om in te vriezen, waardoor je – indien je dat wenst – meteen voor één of twee weken kan bestellen. Je kan bij je bestelling aangeven of je het de volgende dag al wil ontvangen of op een andere dag die jou beter past. Enkel op maandag en zaterdag leveren we niet omdat slagerijen tijdens het weekend gesloten zijn en we de versheid echt wel willen garanderen”, legt Janssens uit.

Persoonlijke service

“Aanvullend kan je rekenen op een klantendienst die zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar is voor al jouw vragen. Deze wordt bemand door klantvriendelijke mensen die kennis hebben van onze producten en heel wat waardevolle tips kunnen geven. Je geniet bij ons dus van dezelfde persoonlijke service als de slager op de hoek. Hierdoor hebben we een goede vertrouwensrelatie kunnen uitbouwen met een steeds groeiend aantal vaste klanten die weten dat ze bij ons altijd kwaliteit en een goede service mogen verwachten.”

Belgisch kwaliteitsvlees

Janssens: “In ons assortiment van rundvlees vind je voornamelijk Belgisch witblauw. Ons kippenvlees van La Belle Flamande is eveneens van Belgische oorsprong. Zo steunen we Belgische vee- en pluimveehouders én krijgen onze klanten erg smaakvolle producten die volgens de strenge Belgische kwaliteitsnormen zijn geproduceerd. Voor de zomer hebben we een ruim gamma aan pakketten en vlees- en kipproducten voor de barbecue en slowcooking: brochettes, worsten, gemarineerd vlees, chipolata’s, koteletten, steaks, souvlaki, ribeye, tournedos, brisket,… Wie hierover vragen heeft kan steeds rekenen op onze klantendienst om je met raad en daad bij te staan!”

Next article