Skip to main content
Home » Kunst & Cultuur » Op citytrip in Ieper
Reizen

Op citytrip in Ieper

Stad Ieper
In samenwerking met
logo Stad Ieper
Stad Ieper
Stad Ieper
In samenwerking met
Stad Ieper

Een korte citytrip in eigen land? Dan is Ieper met zijn gezellige en historische binnenstad zeker een aanrader. En het ‘Citytrieper 2020’-arrangement doet daar nog heel wat leuke voordelen bovenop!

Ieper bezoeken staat gelijk met een reis terug in de tijd. Op het einde van de 13de eeuw was Ieper een bloeiend handelscentrum met aanzien tot ver buiten Europa. Imposante gebouwen zoals het Belfort, de Lakenhallen en de statige burger- en gildenhuizen herinneren aan dit roemrijke verleden. De charmante romantiek, de grootsheid van weleer en de mysterieuze uitstraling bepalen de sfeer in de gezellige binnenstad. Op elke straathoek vind je winkeltjes, cafeetjes en restaurantjes. Twee derde van het centrum is omringd door imposante vestingen, die een prachtig wandeldecor vormen.

Arrangement met heel wat voordelen

Met het verblijfsarrangement ‘Citytrieper 2020’ kan je nog tot 15 november 2020 kiezen uit twintig logies en ontvang je een gastenpakket als welkomstgeschenk. Daarin zitten een infopakket met alle activiteiten in Ieper en in de Westhoek, een fietskaart om de Vredesroute of de Ieperboogroute te verkennen, een stadswandelroute om geen enkel stukje Ieper over te slaan, drie euro korting op het Yper Museum en het In Flanders Fields Museum, een korting bij vijf Ieperse fietsverhuurders én een korting op een (h)eerlijk artisanaal streekbier!


Next article