Skip to main content
Home » Kunst & Cultuur » Must-reads voor elke cultuurliefhebber
Cultuur

Must-reads voor elke cultuurliefhebber

Folio
Folio

Wil je een gigantisch cultureel aanbod bij je thuis ontvangen? Folio verzamelt een brede waaier aan cultuurtijdschriften over literatuur, muziek, beeldende kunst, film, theater, dans en erfgoed. We plaatsen voor jou drie magazines in de kijker! 

Etcetera

Etcetera is al meer dan dertig jaar hét platform voor podiumkunsten. Op e-tcetera.be vind je wekelijks nieuwe recensies en opinies. Vier keer per jaar lees je in het mooi vormgegeven magazine diepgravende artikels over theater, dans, circus en performance. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe tendensen, eigenzinnige festivals en jonge makers? Etcetera houdt de vinger aan de pols met een focus op aanstormend talent en een nieuwsgierigheid naar wat zich afspeelt buiten onze taal- en landgrenzen. Neem het tijdschrift gratis mee in meer dan 250 theaters, kunstencentra, musea, boekhandels en cafés. Ontvang je Etcetera graag bij je thuis, ga dan voor een jaarabonnement voor slechts 31 euro.

de lage landen

Lage Landen

Wil je aan de hand van diepgravende artikels weten wat ertoe doet in Vlaanderen en Nederland? Dan ben je bij de lage landen aan het juiste adres. Je leest er over literatuur, kunst, geschiedenis, taal en maatschappij – van Zwangere Guy tot Christoffel Plantijn. Op de-lage-landen.com vind je dagelijks nieuwe artikels, eigenzinnige verhalen en boeiende reeksen. Bovendien grasduin je in een archief van meer dan twaalfduizend stukken. Het magazine verschijnt vier keer per jaar: in februari, mei, augustus en november. Benieuwd? Vraag een proefnummer aan op de site of lees meteen alle artikels online voor slechts vier euro per maand. Voor 75 euro per jaar ontvang je vier keer per jaar de lage landen bij je thuis.

Gonzo (circus)

Gonzon Circus

Al twintig jaar schrijft Gonzo (circus) onafhankelijk en eigenwijs over vernieuwende muziek en cultuur: van hedendaags klassiek tot metal, van elektronica tot experimentele pop en alles daartussen. Maar ook over film, literatuur, media en maatschappij. Het magazine verschijnt zes keer per jaar en staat boordevol interviews, essays, columns en recensies. Bij elke editie vind je ook een Mind The Gap-cd met het actuele muziekaanbod. De verdieping gaat door op gonzocircus.com met blogs, nieuws, concertverslagen, een agenda en gratis mixtapes gecureerd door redactieleden of muzikanten. Een losse editie kost 8,95 euro. Een jaarabonnement heb je al aan de introductieprijs van maar 29 euro. 

Next article